Waarom doneren?

Maikel en Sander podcasten niet voor het geld. Sowieso, als je garantie op succes wil, dan word je doorgaans geen AZ-supporter. Nee, een podcast onderhouden over AZ kost geld. Denk aan het aanschaffen van apparatuur, de hosting van de audio-bestanden, de reizen om op locatie op te nemen, een versnapering… Om nog maar niet te spreken van de tijd die het Maikel en Sander kost (maar die besteden zij graag aan hun hobby).

Om te voorkomen dat hun hobby téveel uit de hand loopt, bieden Maikel en Sander jou als trouwe luisteraar de mogelijkheid om te doneren. Deze donaties worden gebruikt als tegemoetkoming in alle kosten en als symbolische motivatie om vooral door te gaan met het maandelijks (en misschien wel vaker) publiceren van de podcast.

Door te doneren maak je het voortbestaan van Podcast 67 mogelijk. En het levert je nog een interessante extra op ook! Bij een donatie van € 20,00 of meer heb je de exclusieve mogelijkheid om een boodschap via Podcast 67 te verspreiden. De enige voorwaarde is dat die AZ-gerelateerd is (in zo breed mogelijke zin denkbaar) en dat je dus minimaal € 20,00 doneert. Jouw boodschap (die je doorgeeft via het donatieformulier) wordt dan gegarandeerd voorgelezen in een aflevering van Podcast 67.

Noot:
Als je via bovenstaande link doneert, dan wordt het bedrag via betaalprovider Mollie overgeboekt aan de zakelijke rekening van Output Media. Output Media is de eenmanszaak van Maikel. Op deze manier worden de donaties gescheiden van privé-geldstromen en zijn die voor beide makers inzichtelijk. Per donatie draagt Output Media een heel klein percentage af aan de betaalprovider.