#47 De eerste vrouw

Podcast 67 met Anja Schouten

Jazeker, met trots presenteren we u de eerste vrouw in onze podcast! En niet geheel ontoevallig meteen de eerste vrouw van Alkmaar: burgemeester Anja Schouten.

Waar heb je het dan over als je aanschuift in de gemeentelijke skybox van het toekomstige Betcity Stadion? Haar oorspronkelijke band met AZ? Hoe zij als politiechef te maken had met supporters? Waarom de band tussen AZ en gemeente zo is verbeterd de laatste jaren? Naast welke AZ-speler zij als kind woonde? Waar zij een huldiging voor zich ziet? Hoe zij naar haar voorgangers kijkt? Wat er in gang wordt gezet na de veldbestorming bij AZ-NEC? Wat AZ betekent voor de stad? Wat zij denkt over het beruchte tunneltje? Hoe zij tegen combi’s aankijkt? Wat zij zou veranderen als zij AZ-directeur zou zijn? Of zij liever bier drinkt of wijn? Nou weet je wat, we hameren het allemaal af. We zitten er tenslotte toch. Enneh, waar kwam haar gewetenskwestie tijdens de laatste bekerfinale vandaan?

Podcast 67 is een podcast van en voor AZ-supporters. Presentatoren Maikel Ineke en Sander van Lubeck nodigen maandelijks een gast uit om in alle rust bij te praten over hun club. Dat doen zij op enkele honderden meters van de Hout, met een biertje op tafel.

Luister Podcast 67 op je mobiel door je gratis te abonneren via een podcast-app of Spotify:

Gepubliceerd op